Domino & Eurokaz: INFINITE ARCHIVE #1 Unstoppable

 

Domino & Eurokaz: INFINITE ARCHIVE #1 Unstoppable

18.09.2024 - 18.09.2024 / Dvorana Gorgona

Infinite Archive #1 dokumentarna je predstava i instalacija nastala kao rezultat tromjesečnog istraživačkog procesa u Zagrebu, u suradnji hrvatskih i argentinskih umjetnika. Različitost priča iz života LGTBIQ+ zajednice polazište su projekta. One dodiruju identitete i nezaustavljive prirodne i društvene silnice koje nas oblikuju i određuju. 

Četvero izvođača različitih umjetničkih disciplina dijele svoje priče i osobne svjetove nudeći publici multidisciplinarno iskustvo koje kombinira izložbu fotografija s performansom, glazbom, glumom, drag izvedbom i video materijalima.

Redatelj Gonzalo Quintana svestrani je argentinski audiovizualni i scenski umjetnik u potrazi za novim, suvremenim oblicima reprezentacije. Svoje filmove iz žanra fantastike predstavio je na prestižnim festivalima diljem svijeta, a dokumentarna predstava Unsuccessful stekla je međunarodnu festivalsku pažnju.

Koncept & režija: Gonzalo Quintana (Argentina)
Koreografija: Bruno Isaković
Glazba: Hrvoje Nikšić
Video: Hernán Quintana, Nicolás Pota, Gonzalo Quintana
Fotografija: Sanjin Kaštelan
Umjetnički suradnici: Karlo Štefanek, Viktor Konstantinović
Izvođači: Josip Bišćan, Colinda Evangelista, Milica Manojlović, Tit Medvešek
Argentinski izvođači (video): Miamar Abrodos, Reina, Maria Pia Martignoni
Izvršni producent: Zvonimir Dobrović
Podrška pri realizaciji: KNAP, MSU

Izvedba je 18. 9. u 20.00 sati u dvorani Gorgona. 

Cijena ulaznica je 15 € (10 € za studente, đake i umirovljenike). Ulaznice se mogu rezervirati na eurokaz.office@gmail.com, kupiti na portalu CoreEvent, ili na ulazu sat vremena prije početka.