Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

MSU ART CLASS: umjetničko-edukativni program crtanja i slikanja

MSU, Dvorana Školica, prezentacija programa i upisi u subotu, 9. 2. 2019. od 15 do 17 sati

MSU Art Class program crtanja i slikanja namijenjen je svim zaljubljenicima u umjetnost starijim od 14 godina koji se žele okušati u praktičnom radu upoznavajući različite crtačke i slikarske tehnike.

U subotu 09. veljače 2019. započinjemo s upisima polaznika/polaznica umjetničko-edukativnog programa crtanja i slikanja u Muzeju suvremene umjetnosti pod nazivom MSU Art Class. Program uključuje praktičnu edukaciju kroz obradu različitih crtačkih i slikarskih tehnika, upotpunjenu proučavanjem umjetničkih djela izloženih u Muzeju suvremene umjetnosti.Osnovni cilj programa je stjecanje praktičnih znanja i vještina te edukacija kroz izravan susret s originalima umjetničkih djela izloženima u prostoru MSU-a, služeći kao predložak i polazište za stjecanje i „brušenje“ vještina crtanja i slikanja. Tako polaznici stječu dodatna znanja te kompetencije vizualne percepcije i likovnog mišljenja. Program uključuje i posjete trenutnim izložbama u MSU-a te susrete s umjetnicima. Po završetku programa polaznici će imati priliku predstaviti svoje najuspjelije radove na završnoj izložbi u MSU.

PRAKTIČNE INFORMACIJE:

Nastava će se održavati jednom tjedno, u trajanju od 4 nastavna sata. Potreban likovni pribor osigurava MSU (uračunato u cijenu programa). Cijena programa MSU Art Classa po jednom semestru (60 sati) je 2.400,00 kuna (uključen PDV), uz mogućnost obročnog plaćanja. Prijave se primaju do 14. veljače 2019. Program počinje u subotu, 16.veljače 2019. Za prijavu i sve ostale informacije kontaktirajte nas putem e-maila: edukacija@msu.hr.

Voditeljica edukacije: doktorica slikarstva i profesorica likovne kulture Ivana Gorički, ivana.goricki@msu.hr.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.