Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Kreativna radionica: Hommage kvadratu

MSU, subota, 9.2.2019. od 13 do 14.30 sati

U Muzeju suvremene umjetnosti Zagreb svake se subote u održavaju likovne radionice. Protekle subote u okviru obiteljske radionice mali i veliki odlično smo se zabavili. Posjetili smo izložbu Device art – Strojevi nisu sami, upoznali se s umjetničkim djelima, a potom zajedničkim snagama malih i velikih kreirali nove strojeve.

U ovu subotu posjetit ćemo izložbu Josefa i Anni Albers: Putovanje kroz slijepo iskustvo u MSU galeriji. Radioničku aktivnost posvetit ćemo djelima Josefa i Anni Albers, a poseban naglasak bit će na slikarskim radovima iz najpoznatijeg ciklusa Josefa Albersa Hommage kvadratu.

Dob sudionika: 5-13

Sav materijal za radionicu je osiguran. Zbog ograničenog broja sudionika, prijave za radionicu su obavezne. Molimo da prijave šaljete na edukacija@msu.hr do petka, 8.2.2019. do 16:30 sati, sa sljedećim informacijama: ime, prezime i dob djeteta te kontakt broj. Okupljanje je na recepciji Muzeja u 13.00 sati. Sudjelovanje na radionici je besplatno.

Radujemo se vašem dolasku.

Voditeljica radionice: Ivana Gorički, doktorica slikarstva i profesorica likovne kulture

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.