Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Kreativna radionica: Papirnati Božić

MSU, subota, 15. 12. 2018., od 15 do 16.30 sati.

Dob polaznika: od 9 do 14 godina

Subotnje druženje započet ćemo posjetom stalnom postavu MSU i istraživanjem radova u kojima su se umjetnici poslužili papirom kao medijem. Vidjet ćemo kako naizgled jednostavni materijal krije mnogobrojne mogućnosti za transformaciju i umjetnički izražaj. Zatim ćemo se uputiti na praktični dio radionice te će djeca imati priliku razviti vještine potrebne za origami, kirigami i stvaranje čudesnih djela od papira kojima mogu obogatiti svoje božićno drvce. Na radionici ćemo vidjeti kako se u dvodimenzionalnoj plohi kriju trodimenzionalni oblici koji čekaju dječje ruke da ih oslobode. Pridružite nam se!

Zbog ograničenog broja sudionika, prijave za radionicu su obavezne. Molimo da prijave šaljete na e-mail: sara.markovic@msu.hr do petka 14.12.2018. do 16:30 sati, sa sljedećim informacijama: ime, prezime i dob djeteta te kontakt broj. Okupljanje je na recepciji Muzeja u 15.00 sati. Sudjelovanje na radionici je besplatno.
Voditeljica radionice: Sara Marković, kustosica pripravnica

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.