Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Program

Dječji rođendani - msu rođendaonica

Zlatno prijestolje, karaoke, kreativna radionica, rođendanska kutija i pokloni iznenađenja...

Već dvije godine svakog vikenda prostorima naše Školice i izložbenim dvoranama čuje se vedra dječja cika – slavljenica/slavljenik i gosti uživaju u nesvakodnevnoj rođendanskoj proslavi. I djeca i roditelji zdušno su prihvatili proslavu rođendana u Muzeju – jer je to kreativan, neobičan i poučan događaj koji ostaje u sjećanju. Otvorena za nove doživljaje, djeca s lakoćom i radošću upijaju umjetnost, nadahnjuju se djelima iz postava i s izložbi, ali i bezbrižno igraju u ugodnom i poticajnom prostoru. Tako su rođendani u MSU postali pravi hit.

Sa željom da svima pružimo još više doživljaja i lijepih uspomena, odlučili smo malo redizajnirati dječje rođendane. Novim pristupom, s mnogo brige o detaljima i primjereno dobi djece, osmislili smo koncept u kojem se svake godine slavljenici/slavljeniku i prijateljima predstavlja jedan suvremeni umjetnik. Tako je ove godine velikan hrvatske suvremene umjetnosti, akademik Ivan Kožarić, sa zadovoljstvom pristao "posuditi" svoja djela za rođendanska slavlja. I sam vječno zaigran poput djeteta, dopustio je da se izrade replike njegovih radova koje će biti rođendanski "rekviziti". Stoga će slavljenik ponosno sjediti na "Zlatnom prijestolju“, dok će "igraonicu" obasjavati razigrana "Drva sa žaruljama". Prema Kožarićevim djelima to su izradile studentice Akademije likovnih umjetnosti, Luana Brhanić i Jelena Kašić.

Uz zanimljiv rođendanski program djeca će se družiti uz MSU tortu, slatke šarene kolačiće, darove iznenađenja i sl. u atraktivnom okruženju Zelene sobe Muzeja suvremene umjetnosti.

Za veselu i kreativnu atmosferu pobrinut će se naše vjerne suradnice.

Informacije i rezervacije: rodjendan@msu.hr, tel. 6052708


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.